HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2009.09.09. 17:42 dani740

VolvoWIW : 250 tag felett...

 

Már 250-nél is több tagja van a magyar underground Volvo közösségnek, a VolvoWIW.hu-nak. Ebből az alkalomból adott rövid interjút a közösségi oldal szellemi atyja, Kispaci.


 

VFL Blog: Kérlek értékeld a hátad mögött lévő időszakot. A kezdetektől a mai napig…

Kispaci: 1 év telt el az indulás óta, így az összegzés elég aprólékos is lehet. A kezdetekben óvatosan kezeltem a dolgot, kizárólag az Index Fórum Volvo topik tagjaira fókuszálódott, és közösségi rendszer nem is volt. Később jött az igény, hogy bárki fel tudjon tölteni fényképet - ez magával hozta azt az igényt, hogy az illető tudjon regisztrálni a honlapra. Ha  már tud regisztrálni akkor legyen adatlapja, ha van adatlapja, akkor lehessen üzeneteket küldeni....és még ismerettségeket is lehessen leképzeni. Szóval így indult. A közösségi modul bevezetését követően a fórumos törzsgárda beregisztrálta magát, majd szépen lassan jöttek az újak, az ismeretlenek. Emlékszem az érzésre, mikor az első "ismeretlen" beregisztrált, ráadásul az adatlapján jelezte, hogy nincs Volvo-ja csak"szimpatizál". Aztán egyre többen jöttek újak, időközben a rendszerben is sok fejlesztés történt és azt gondolom jó irányba halad a rendszer. Egyre több olyan dolgot tud ami egy közösségi rendszerben elvárás - vagy a többi közösségi rendszerhez képest újdonság

VFL Blog: Honnan jött az ötlet, hogy ezen a módon összefogd a Volvo-s közösséget?

Kispaci: Adta magát a dolog. Csak figyeltem a fórumot, hogy milyen igények lennének a csapathangulat szorosabbra fonására és megvalósítottam az informatikai részét.

VFL Blog: Mennyire látod aktívnak a közösséget?

Kispaci: Ez viszonyítás kérdése :) mit tekintünk aktívnak. Vannak rendszeres visszatérők, vannak olyanok akik ritkán ugyan, de visszatérnek és vannak természetesen olyanok akik beregisztrálják magukat és csak 1-2szer jelentkezek be. Viszont nem jelent semmit, mivel nem informatikai közösségről, vagy folyamatosan iróasztal mögött ülő közösségről van szó. Egyébként azt gondolom, hogy az aktivitást VolvoWiW találkozókon lehetne jól mérni. Mivel nem volt még VolvoWiW találkozó így nehéz válaszolni.

VFL Blog: További terveid az oldallal kapcsolatban?

Kispaci: Hobbiból fejleszteni, minél jobbá tenni, remélhetőleg a tagok és leendő tagok örömére. Cél a Volvo-s közösséget minél jobban összefogni....és persze utolérni magamat, mivel sok fejlesztési terv van még, de időm az kevés.

UPDATE: Közeben szép lassan 320 regisztrált tag felett  jár a volvowiw.hu.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően egyre több tartalommal bővül az oldal. Hamarosan önálló TV adással is jelentkezik a VolvoWiwTV. Aki Volvo-val rendelkezik és szeretne a közösség tagja lenni, az ne habozzon, regisztráljon!!! 

 

Szólj hozzá!

Címkék: közösség volvo volvowiw


A bejegyzés trackback címe:

https://volvoforlife.blog.hu/api/trackback/id/tr291371433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása